Как живее петчленно семейство в автобус? (видео)

05 януари 2018

Домът е мястото, където се завръщаме, където се приютяваме след дълъг ден, където ни чакат близки и обичани хора.  Ето защо е особено важно това място да бъде  комфортно, уютно и красиво.

Героите на днешната ни история наричат свой дом… училищен автобус.  

Може би е трудно да повярвате, но реалността е точно такава.  Жителите на щата Вашингтон, Браян и Старла Съливан, решават, че наемът за жилище е твърде висок за тяхното семейство.  Така те избират училищен автобус за свой дом. Закипява интензивна работа, за  да може превозното средство да стане пригодно за живеене.

2-12_1

Те инвестират 13 000 $ и се обзавеждат с уютен, благоустроен и оригинален дом.

Днес, двойката живее в своя автобус с трите си малки деца Чарли (3 години), Хенри (2 години) и Лилкълн (3 месеца) и съвсем не се смущава от факта, че домът е  транспортно средство.

1-12

Старла, разбира се, е настоявала да бъде осигурен максимален уют и комфорт за всеки член от семейството. Ето защо е било задължително тоалетната да бъде вътре в автобуса.

4-5

Най-впечатляващото е, че разходите за жилище са паднали от 1500 $ до 500 $. Както споделя младото семейство, това им позволява да се хранят по-здравословно, да си плащат студентските заеми и да не се ограничават в приемането на работа само в определен район, тъй като винаги могат да подкарат автобуса и да паркират в удобна близост.

5-6

Може със сигурност да се твърди, че семейството е свършило огромна работа, която определено си е заслужавала.

 

3-7_1

 

 

Източник: tellaboutus.ru

 

 

 

 

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)