Как случайно да станеш модна икона на 63? (видео)

31 януари 2018

Здравейте, аз съм Лин Слейтър и съм модна икона по капризите на пълната случайност“,  така започва историята си бившия професионален детски адвокат и професор с докторат зад гърба си.

„Хората говорят за възрастните като да са невидими, но за себе си мога твърдо да заявя, че аз никога не съм била по- видима през целия си живот. Преди време имах среща с приятели на Седмицата на модата и бях облечена с тоалет на Йоджи Ямамото, носех една доста елегантна чанта на Chanel. Докато чаках пред Плаза хората изведнъж почнаха да ме снимат. Те мислеха, че съм някой от модния бизнес. Така, когато моята приятелка пристигна, вече имаше цяла тълпа около мен и тя се засмя и каза:

Божичко, та ти си случайна модна икона„.

Това е историята за името на моя блог, но не и историята на това как той стана успешен. Аз имам много специални отношения с дрехите и тези отношения започнаха още в ранна детска възраст. Тъй като посещавах частно училище, аз бях длъжна да нося униформа. Разрешено ни беше да носим само религиозни аксесoари и аз имах над 25 различни броеници, изписвах си розички на колана. Модата като начин на протест, това е моята история за пътя ми към нея.

След първото ми магистърско образование, аз се омъжих, но това не проработи за мен. Започнах да се концентрирам истински върху  модата. Помислих си, че бих могла да си направя собствен блог. Ако го посещавате, вие най- вероятно сте жена, между 38 и 60 годишна възраст, която не е прoфесионалист в света на модата, но търсите начин да се преобразите. Като мен. Моите снимки са много бунтарски. Аз имах шанса да започна голяма кариера в модата в сериозна възраст и това, според мен, дава друг поглед на хората за стареенето като цяло.

Lyn-Slater-Accidental-Icon-Uniqlo

В Инстаграм ме следват предимно млади хора. Те често ми пишат: “ Ти наистина ме караш да не се страхувам от остаряването“, и аз обожавам това. Аз не мисля за възрастта си, когато подбирам дрехи. Можеш да си на 13 и пак да мислиш по този начин. Или пък на 70. Същото е.  Възрастта е без значение. Моят съвет е:

Решете кой сте наистина, знайте го, отделете време да го научите и след това помислете за начин, който да ви помогне да го изразите

източник: buzzfeed.com

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)