Калин Врачански в "Господин Х и Морето"

Калин Врачански и Алекс Сърчаджиева в новия БГ сериал „Господин X и Морето“

26 януари 2019

Нова телевизия очевидно е заложила доста сериозно на българското телевизионно производство в предстоящата си пролетна схема. След като преди дни ви разказахме за предстоящата премиера на първия роден сериал в жанра „криминален психотрилър“ – „Дяволското гърло“, сега от медията обявиха и втора серийна тв продукция.

Този път тя е определяна като драма и криминале едновременно, но носи в себе си и комични любовни и житейски ситуации. Заглавието е „Господин X  и Морето“, което явно не е случайно, имайки предвид, че е снимана в морската столица Варна, а главните роли са поверени на Калин Врачански и Александра Сърчаджиева.

Александра Сърчаджиева в "Господин Х и Морето"

В звездния кастинг личат още и имената на Стоян Радев, Доротея Толева, Пламен Великов, младите таланти Ина Добрева, Христо Пъдев и др. Продукцията проследява живота на героя на Калин Врачански, който се забърква в отношения с четири различни жени, като набляга върху фалша в човешкото общуване и щастието от това да свалиш маската, която носиш. Все още официална дата, на която сериалът ще стартира по Нова ТВ, не е обявена.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)