Калифорнийски мечти от Giuseppe Zanotti

21 януари 2016

„Свобода, индивидуалност и самочувствие са движещите сили на новата колекция. Исках данаправя модели за многостранната и интересна жена – някоя, която е едновременно и бунтар и ангел; индивидуалист и със собствено мнение, но и много елегантна. Днес няма правила или диктат – една и съща жена може да носи бродирани велурени еспадрили един ден, а на другия да се качи на  14 инчови двуцветни сандали наплатформа в цвятметалик „, казва за колекцията си Джузепе Дзаноти.

Италианският дизайнер е кралят на високите и тънки секси токчета. Новата му колекция е  вдъхновена от  Лос Анджелис, Калифорния –  влияния и теми се сливат в една еклектична гама от обувки, чанти и ready-to-wear облекла.

На фона на палми и залез се редуват прекрасни обувки, приличащи на произведения на изкуството. Сандалите Ашли, с дървена подметка, са особено неочаквани от Giuseppe Zanotti. Единствено огледалните декорации и металнизирана кожа ни връщат в зоната на комфорта на марката. Платформи и токчета, достигащи почти до небето,  в различни нюанси на цвета металик навяват гледки и спомени от калифорнийските залези. Черните вериги и пръстеновидните детайли на модела Елоиз напомнят за гръндж стилистиката на Северния бряг.

ashley_AND_4223

betty_AND_4270 (1)

brittany_AND_3996

eloise_AND_4239

Снимки: Giuseppe Zanotti

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)