Annie Miami Walk Of Fame Ceremony

Камерън Диас приключва с киното?

13 март 2018

Камерън Диас е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но според колежката й Селма Блеър се е отказала от актьорството, съобщи Контактмюзик. Тя предпочита да прекарва времето си със съпруга си Бенджи Мадън и няма планове да се завръща в киното. Селма Блеър разказа, че би искала да заснеме продължение на филма „Най-сладкото нещо“, в който си партнираха с Камерън Диас, но тя не иска да участва, предаде БТА.

„Тя няма нужда да се снима повече. Животът и е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива“ – каза Селма Блеър.

Камерън Диас е в светлината на прожекторите от 21-годишна, когато се снима в „Маската“. Последният й филм е „Ани“ от 2014 г. Откакто се омъжи за Бенджи Мадън, тя отхвърли много изгодни предложения.

„Камерън Диас непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време“ – каза човек от обкръжението й пред в. „Дейли стар“.

В началото на годината отново неин близък каза, че тя мечтае за бебе, но на 45 години се радва да бъде и „домакиня“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)