ct-kanye-west-famous-video-celebrities-20160627

Кание Уест иска да бъде следващият президент на САЩ

21 ноември 2016

По време на свой концерт в Сан Диего, рапърът Кание Уест, известен повече покрай скандалите и съпругата си, отколкото покрай музиката си, обяви плановете си да се кандидатира за президент през 2020 г. Речта му, с която прекъсна изявата си, за да говори за политика, избори и Тръмп предизвика гнева на феновете му и му спечели масово освиркване.

Това обаче не попречи на звездата да продължи със споделянето на амбициите си. Пред публиката той обеща, че „ще заеме поста през 2020 г и ще покаже както никой друг досега как точно трябва да се върши президентската работа“.

В некраткото си изявление той неколкократно спомена и подкрепата си за Доналд Тръмп, определяйки го като „гений“. В „Туитър“ той обяви и първата си идея за реформа – увеличаване на учителските заплати и намаляване на цените на учебниците.

Миналата година,по време на церемонията за връчването на „Музикалните видео награди“ на MTV, Кание Уест за първи път съобщи амбициите си. „Когато говоря за идеята да стана президент, аз не се опитвам да кажа, че имам политически виждания. Нямам такива. Но имам поглед върху човечеството, върху истината. И ако мога да направя нещо с дните си за да постигна промяна, ще го направя.“ /БГНЕС

снимка: trbimg.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)