amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala - Show

Кан 2016: поредният успешен търг на AmFAR

20 май 2016

Холивудски знаменитости и журито на кинофестивала в Кан бяха сред 950-те гости на гала събитието на AmFAR „Кино срещу СПИН“ във френския град.

Те успяха да съберат малко повече 30 милиона долара от проведените търгове. От 1993 година насам бенефисите на amFAR са събрали над 170 милиона долара.

41-годишният холивудски актьор Леонардо ди Каприо продаде по време на аукциона, организиран от Американската фондация за изследване на СПИН (amfAR), едноседмичен престой в своя луксозен апартамент в Палм Спрингс (САЩ) за рекордните  300 хиляди евро!

amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala - Show

Победителят, в компанията на 11 свои  гости ще може да отседне в апартамента на Лео за една седмица, втората седмица бе продадена за 100 хиляди евро. Уви, по време на наддаването Леонардо ди Каприо заяви, че той няма да бъде у дома си по време на престоя на спечелилите търга.

Самият Ди Каприо също участва в търга на amfAR и си купи пътуване до Монголия ….

В рамките на търга се открои още едно зашеметяващо наддаване: Кевин Спейси продаде на търг един ден с него за 500 хиляди евро. Победителят от наддаването получи и допълнителен бонус: той ще има възможността да участва в епизод наHouse Of Cards като статист.

amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala - Dinner - The 69th Annual Cannes Film Festival

Хубава кръгла сума бе събрана и благодарение на  творчеството на Ейдриън Броуди: картина на актьора бе продадена за 450 хиляди долара.

amfAR's 23rd Cinema Against AIDS Gala - Show

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)