Капана – кварталът, който „хваща“ човешките емоции

03 октомври 2017

Капана Фест се превърна в квартал на човешките емоции. На фестивала в Пловдив за шеста поредна година  си дават среща културата, изкуството и забавленията.

TON_4094

Най-свежият карнавал на уличното творчество е Капана Фест. От 29.09 до 1.10 емблематичният пловдивски квартал Капана се превърна в център на забавленията. Той е цветен лабиринт от атракции и емоции за шеста поредна година.

TON_4100

Над 50 000 посетители – гости и жители на Пловдив дойдоха в града на тепетата да уважат това знаменателно събитие. Есенното издание тази година беше по-пъстро, интересно, цветно и запомнящото се от всякога. Събитията през трите фестивални дни бяха наистина много и успяха да очароват не само българите, но и чужденците, дошли от цял свят.

TON_4108

Мащабното събитие представи най-доброто от българския креативен занаят, в него взеха участие над 100 изявени родни автори. Те представиха творенията си в няколко тематични зони – Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Грамофонни плочи, Съвременна българска мода.

TON_4120

Чудеса от находки имаше за всеки вкус, а настроението беше повече от приповдигнато. Хората се забавляваха до насита, а събитието за пореден път доказа, че подобни форуми са ни нужни днес.

TON_4133

Капана фест е едно различно преживяване. То е истинско удоволствие за всички сетива. Той представлява изблик на креативността и съзидателността. Вторият по големина град в България за пореден път доказа, че подобни събития имат място в културния афиш на България, защото зареждат хората с много положителни емоции.

Още снимки от Капана може да видите ТУК!

репортер : Ася Георгиева
оператор : Иван Цвятков 
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Симеон Симеонов 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)