20160805_cara_1

Кара Делевин разголи тялото и душата си за Esquire

05 август 2016

23-годишният британски топ модел Кара Делевин се съблече за новия брой на британското списание Esquire и даде откровено интервю за изданието. Известният фотомодел и актриса разказа за модната индустрия и борбата си срещу депресията.

Модният бизнес е за това как изглеждаш, а не за това кой наистина си всъщност. Ти усещаш, че никой не се интересува от теб като човек, всички се вълнуват от това как изглеждаш,

- обяснява Кара.

20160805_cara_2

Самата Кара Делевин определя себе си като „странен“ модел. През 2015 г. тя призна, че е страдала от депресия в юношеска възраст. Всичко започва с това, че майка й се лекува от маниакално-депресивна психоза и наркотична зависимост. Поради проблемите на майка си, Кара още на8 годишна възраст се изправя пред първите си изпитания.

Аз не можех да контролирам нищо в живота си. Това състояние превръщах в гладна стачка. Казвах, че няма да ям нищо, докато не видя майка си,

- разказва Кара.

20160805_cara_3

Проблемите на Кара Делевин продължават и през тийнейджърските години.

За първи път имах истинска депресия, когато бях на около 16 години. Опитах всичко по силите си, за да покажа, че съм добре. Още като дете чувствах, че аз трябваше да бъда силно момиче, защото майка ми беше слаба. Бях добра ученичка в училище, но се стараех не за себе си, а за родителите си.

Когато депресията на Кара започва да прогресира, ситуацията излиза извън контрол.

Аз разбирах, че трябва да съм един щастлив човек: притежавах много неща, но аз просто исках да умра. Поради това, аз се чувствах виновна и се мразех, … всичко вървеше в кръг. Не исках да съществувам, исках всяка молекула на тялото ми да се разруши,

- разказва Делевин, припомняйки си как ебягала в гората, биела главата си в дърво и разранявала краката си до кръв.

20160805_post_cara

След тези изблици Кара започнала да медитира и да приема лекарства, които й помогнали:

От 16 до 18 години се случиха много неща – загубих девствеността си, много плаках и много се смях. Това беше най-доброто време, усещах живота си, но понякога отново изпадах в депресия.

Звездата заяви, че майка й също се е спасила с помощта на лекари и медикаменти:

Сега тя се чувства добре, въпреки че има приливи и отливи:периоди на влошаване на състояниено и на подобрение. Тя никога няма да се възстанови напълно. Но ние  винаги ще сме до нея.

 

Снимки: Esquire

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)