28bdf25440683886a89c8d6afe52057f

Кари Фишър е приела кокаин и екстази преди смъртта си

20 юни 2017

Докладът от аутопсията на актрисата Кари Фишър показва, че в системата й е имало наличие на алкохол и опиати, включително кокаин и екстази.

Резултатите от токсикологията доказват, че преди да й прилошее по време на полета на 23 декември, Кари Фишър е употребила наркотичните вещества кокаин и екстази. Най-вероятно кокаинът е бил абсорбиран от тялото на актрисата приблизително три дни преди качването ѝ на борда на самолета.

Вижте още: Смъртта на Кари Фишър: реакция на знаменитостите

Както обясняват от съдебната патоанатомия в Лос Анджелис обаче, дозата и времето на прием не могат да бъдат определени с абсолютна точност. Затова и не може да се докаже до каква степен именно наркотичните вещества са довели до леталния край на Кари Фишър, станала известна покрай ролята си на принцеса Лея в сагата „Междузвездни войни”.

Вижте още: Disney и „Star Wars“ с рекордно обезщетение заради смъртта на Кари Фишър

БГНЕС припомня, че легендарната Кари почина на 60-годишна възраст в болницата на Лос Анджелис на 27 декември, след като 4 дни преди това изгуби съзнание по време на полет от Лондон. След множество спекулации, преди дни излязоха първите резултати от аутопсията й, която заключи, че причина за смъртта й е била сънна апнея. Тогава съдебните медици обявиха, че за фаталната развръзка са имали принос „и други неопределени фактори“ без да дават повече детайли.

През живота си Фишър страдаше от биполярно разстройство, атеросклероза и се лекува от кокаинова зависимост през 80-те години, но в съобщението не се казва дали и какво отношение към смъртта й има това. /БГНЕС

снимка: pinterest.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)