160310-kennedy-trump-tease_mqcfcm

Карла Бруни и Доналд Тръмп са били двойка

20 юни 2017

В началото на 90-те години на миналия век Доналд Тръмп се разделя с приятелката си Марла Мейпълс, която е майка на дъщеря им Тифани. Известен с това, че обича манекенки по онова време сегашният американски президент е в центъра на слухове, които той не отрича и потвърждава, че е напуснал приятелката си заради Карла Бруни.

Вижте още: Карла Бруни-Саркози отново с Bulgari

Тази информация се появи на първа страница в „Ню Йорк Поуст“. Бизнесменът даже се забавлява потвърждавайки, че е заедно с Карла Бруни, която по онова време е най-известната манекенка.

„Цялата тази история беше много бегла и просто не се случи. Бях много изненадана, че той я потвърди пред пресата“, казва бившата първа дама на Франция.

Днес, когато търсим в Гугъл във Франция почти нищо не излиза за тази история, но в Гугъл на Щатите е леснодостъпна припомнят от списание „Ел“. „Това е така, защото е лъжа“, твърди Карла Бруни пред “Daily Beast”. Може би в американския Гугъл има само това, но във Франция излизат много други неща – основно за моя съпруг, за работата ми, мои снимки като младо момиче“, обяснява още Бруни.

В интервюто си за „Daily Beast“ бившата първа дама се възползва от правото си, за да защити първата дама на САЩ Мелания Тръмп относно появилите се в американската преса „голи снимки“.

Вижте още: Мелания Тръмп е горда със своите голи снимки (18+)

„Какво толкова скандално има в тях? За мене моралът е да си добър човек и не виждам нищо неморално в голотата. Намирам за неморално лошотията, измамата и лъжата. За мене това е неморално. Но не и едно младо и красиво момиче, което позира голо“, каза Карла Бруни в защита на Мелания Тръмп. /БГНЕС

снимка: cloudinary.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)