Снимка: Wikipedia

„Кармичен мениджмънт”: 5 причини да прочетете тази книга

14 април 2019

Книгата на Геше Майкъл Роуч, Лама Мак Нали и Майкъл Гордън „Кармичен мениджмънт” е по-скоро практически наръчник. Ако сте чели „Шлифоващият диаманти”, значи имате представа за какво става дума. Това издание е като продължение на тази книга, написана от Геше Майкъл Роуч. Нейната насоченост е към главно към методите и конкретните действия, които може да извършат читателите, за да постигнат успех.

Корицата на книгата „Кармичен мениджмънт” (Жануа ’98, 2011)

Корицата на книгата „Кармичен мениджмънт” (Жануа ’98, 2011)

Предлагам ви 5 причини да прочетете тази книга:

1. Книгата може да е много полезна за желаещите да започнат и развият свой бизнес. Има конкретни съвети кое би довело до успех на това, с което искате да се занимавате.

2. Ако имате проблеми, ще научите един нетрадиционен начин как да ги разрешите. Така ще разберете, че те всъщност могат да бъдат използвани, като пътепоказатели по пътя, който сте поели.

3. В „Кармичен мениджмънт” са описани конкретни истории, свързани с опита на тримата автори и тяхната успешна реализация. Така ще добиете по-добра представа от теорията, предадена с примери.

4. След всяка глава за читателите, които искат да работят по тази система за кармичен мениджмънд, има домашно задание. Не се притеснявайте, задачите не са тежки, просто за тях трябва желание и разбиране за начина, по който работи системата.

5. Съветите, които се дават в книгата, са напълно приложими и за други сфери на живота, като взаимоотношенията с хората, здравето и др. Принципите са свързани с начина на живот и мислене, а не конкретно само с развитието на бизнес отношенията.

 В крайна сметка всичко опира до позната на всички поговорка „Каквото посееш – това ще пожънеш.” Пожелавам ви добра реколта.

Вижте още: „Шлифоващият диаманти”: 5 причини да прочетете тази книга

Автор: Силвия Аризанова
Снимка: Wikipedia

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)