Картофи по баварски

Картофи по баварски

18 март 2015

Необходими продукти:
1 кг. картофи
200 гр. кисели краставички
200 гр. пушен бекон
150 гр. кашкавал
200 гр. гъби
125 гр. масло
сол
1/2 ч. л. розмарин

Начин на приготвяне:
Картофите се сваряват и се нарязват на кубчета. Беконът, киселите краставички и гъбите също се нарязват на малки кубчета. Маслото се разтопява и се добавя розмаринът. След това продуктите се редят на слоеве в тава, като се поливат с разтопеното масло и розмарина. Отгоре се поръсва с настърган кашкавал и се пече на умерена фурна до златисто.

снимка: magentratzerl.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)