Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас 15 години заедно

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас 15 години заедно

19 ноември 2015

46-годишната Катрин Зита-Джоунс  сподели в своя Instagram изключително лична и трогателна снимка, на която е в нежна прегръдка със своя  71-годишен съпруг Майкъл Дъглас. Така Катрин поздрави мъжа си с 15-тата годишнина от брака им.

Честит юбилей, скъпи Майкъл! Обичам живота ни заедно. Нека има поне още 15 години!

- Написа тя под снимката.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас 15 години заедно

Изглежда, че двойката успява да запази искрата на страстта! Днес се навършват 15 години откакто Катрин и Майкъл размениха семейните си обети.

Оттогава, актьорите преминаха през много тестове: биполярно разстройство на Зита-Джоунс, рак на Дъглас и семейна криза, която едва не доведе до развод през 2013 г.

85th Annual Academy Awards - Arrivals

Именно тогава медиите съобщиха, че Катрин в продължение на няколко години страда от биполярно разстройство и трябва да мине на индивидуална програмаза възстановяване. Малко след това Дъглас обяви намерението си да се разведе с актрисата, като сподели, че причините за решението му са  продължителното боледуване на съпругата му и нежеланието му да живее с нея, заради нетърпимото й поведение.

The Film Society Of Lincoln Center's 40th Chaplin Award Gala Supported By Grey Goose Vodka - Inside

Тогава двамата живяха разделени известно време, а таблоидите прогнозираха край на връзката.   Въпреки това, през есента на същата година, бе съобщено, че Майкъл и Катрин са възстановили своите взаимоотношения и са щастливи отново заедно.

Запознати разказат, че актьорите се чувстват прекрасно заедно и че са успяли да запазят любовта. Двойката има две деца: 15-годишният Дилън и 12-годишен Керис.

Снимки:  Instagram & Getty Images

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)