20160210-wang-5

Кая Гербер влезе в състава на тайния отряд на Alexander Wang

10 февруари 2016

След като напусна поста творчески директор на модна къща Balenciaga, Александър Уанг се фокусира върху собствената си марка и в частност на един таен проект, герои на който станаха музата на дизайнера Анна Евърс, музикантът Травис Скот, художникът Люсиен Смит и други.

 
20160210-wang-10

20160210-wang-9

В този звезден списък намери място и 14-годишната дъщеря на Синди Крауфорд  - Кая Гербер, която бързо завладява модната индустрия. Между другото, съобщението, че тя е подписала договор с Alexander Wang доведе до разгорещени дискусии в интернет – ще видим ли младата звезда по модните подиуми на Седмицата на модата в Ню Йорк или не – предстои да разберем.

Връщайки се към темата за WANGSQUAD ( „Отряда на Уанг“), това е името на проекта, дадено от Уанг, отрядът в момента включва 21 знаменитости. Именно това са хората, които подкрепиха дизайнера и марката му от самото начало и тези, които го вдъхновяват да създава шедьоври.

Що се отнася до полароидните снимки на посочените по-горе герои, които се появиха в интернет през последните дни, те предшестват шоу на Alexander Wang , явяващо се част от проекта, чийто начало е планирано за март 2016.

Уви, към този моменто това е единственото, което знаем за творческите проекти на Уонг. Въпреки това, има спекулации, че в близко бъдеще дизайнерът ще разкрие няколко тайни, които ще допълнят настоящата картина.

20160210-wang-1

20160210-wang-8

20160210-wang-11

Снимки: Instagram

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)