kaia-gerber-chanel-hamburg-pre-fall-18

Кая и Карл: Предстои едно интересно сътрудничество

16 януари 2018

Кая Гербер ще създаде капсулна колекция с Карл Лагерфелд

Кая Гербер продължава модното си триумфално шествие. Дебютирайки на подиума миналата година, през 2018 г. моделът вече е с нови и по- големи амбиции. Покоряването на нови върхове при нея не отнема много време. 16-годишната Кая започна работа по съвместна капсулна колекция с Карл Лагерфелд. И това ще бъде първият й голям проект.

810

Новата линия обещава да бъде пълноценна. Тя ще включва дрехи и аксесоари, включително обувки, слънчеви очила и бижута. Колекцията съчетава парижки шик, разпознаваемия почерк на Карл Лагерфелд и спокойния стил на Кая Гербер в духа на Източното крайбрежие, което често виждаме за фон на снимките й в Instagram.

 

Работихме усилено през последните месеци с Кая в Лос Анджелис и в нашето студио в Париж. Беше вълнуващо да видя ясната й визия, страст и отдаденост, а колекцията определено ще вдъхнови много млади жени „, Карл Лагефелд каза за работата си с Кая

 DLN_LHLXUAApyhy

Колекцията ще постъпи за продажба във всички магазини на марката Karl Lagerfeld през септември. Облеклата и аксесоарите ще бъдат достъпни и онлайн в Karl.com.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)