Кевин Харт

Кевин Харт все пак ще води Оскарите

06 януари 2019

„Иди ми, дойди ми“ – така можем да обобщим новината, че Кевин Харт на 99% ще бъде водещ на церемонията по раздаването на най-престижните отличия в киното тази година – Оскарите. След като преди седмици комикът се отказа от шоуто заради нападки срещу негови стари постове в миналото, сега призна, че е готов да обмисли подновяването на договора с Американската филмова академия. Поводът за решението – намеса на колежката му Елън де Дженерис, която винаги е лобирала в негова полза.

„Аз съм гей и съм изключително чувствителна, когато става дума за насилие и нападки над хора с различна сексуална ориентация. Въпреки това смятам, че Кевин е изкупил отдавна греха си, извинил се е многократно за думите си и качването му на сцената на Долби Тиътър дори би било поучително за него“, коментира актрисата.

Елън де Дженерис като водеща на Оскарите през 2014 г.

Елън де Дженерис като водеща на Оскарите през 2014 г.

Oт самата Академия също изявиха желание Харт да преосмисли решението си, още повече, че така и не бяха предвидили резервен вариант и дори е възможно 91-та церемония да премине без водещ, като редица актьори да се сменят в тази роля по време на шоуто.

„Ние наистина искаме той да води церемонията. Смятаме, че ситуацията остана неразбрана за широката аудитория и не успяхме да се справим с нея по най-добрия начин. Може би сме казали грешното нещо, но искаме Кевин да води. Ще се радваме да направим, каквото е необходимо“, гласи официалното изявление. 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)