Кейти Пери в страната на чудесата и спиралите CoverGirl

Кейти Пери в страната на чудесата и спиралите CoverGirl

17 декември 2014

Певицата Кейти Пери се появи в новото промо- видео на козметичната марка Covergirl, с което представи спиралата Lash Full Bloom. Ако сте от тези момичета, които имат къси мигли, тази спирала със сигурност ще повиши самочувствието ви. Само едно нанасяне от  Lash Full Bloom на CoverGirlще взривите и уголемите миглите си неимоверно. Патентованата формулата и на туша, и на четката са създадени така, че да постигнат максимума за всяка мигла, като получавате поглед, за който до сега само сте мечтали.

Кейти Пери в страната на чудесата и спиралите CoverGirl

24132F1200000578-0-image-m-114_1418690999107

Певицата е звезден посланик на марката на от есента на 2013 година.

„Кейти е въплъщение на истинското момиче CoverGirl – човек, с когото може да се идентифицираш и от когото да се вдъхновиш“, каза за Пери Еди Брейси, мениджър на лейбъла.

Звездата от своя страна сподели: „Освен с музика винаги съм смятала, че гримът е силно средство, с което може да изразиш себе си“.

B3TAXerCEAAsukl

В историята на промо – видеото героинята на Пери е в страната на чудесата, обитавана от големи розови цветя. Образът на певицата също бе в нюанси на розовото: розова рокля за Кейти с пухкави поли, лъскави розови обувки и розов грим и лак за нокти.

Виж тук – Katy Perry & New Full Lash Bloom Mascara | COVERGIRL Commercial

Снимки: CoverGirl

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)