20200223-luipost

Кейт и Уилям показаха нови празнични снимки на принц Луи за рождения му ден

23 април 2020

Днес, 23 април, най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям Луис навършва две години. По този повод в официалния  инстаграм на херцозите на Кеймбридж традиционно се появяват нови семейни фотографии.
Принц Луи
„Благодаря ви за прекрасните пожелания в чест на втория рожден ден на принц Луи. С удоволствие споделяме днес, на втория рожден ден на принц Луи, новите фотографии, направени от херцогинята през април тази година“,
- се казва в подписа към поста.
Принц Луи

Тази година, поради пандемията на коронавирус, двойката отбелязва празника в тесен семеен кръг в имението Норфолк, където херцогът и херцогинята и децата им са в изолация.
Наскоро Кейт призна, че една от първите думи на принц Луи е думата Мери, тъй като кухнята на семейството им се основава на готварските книги на Мери Бери.
Кейт Миддлтон и принц Уильям с принцем Луи
Припомняме,  че най-малкият син на херцога и херцогинята на Кеймбридж направи първата си официална изява като част от кралското семейство през юни 2019 г., когато всички нейни членове взеха участие в официалното честване на рождения ден на кралица Елизабет II.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)