20160607_post_kate

Кейт Мос на корицата на Vogue с 13-годишната си дъщеря

08 юни 2016

На корицата на юнския брой на италианското издание на Vogue супермоделът Кейт Мос се появи в компанията на своята 13-годишна дъщеря Лила Грейс Хак.

Двете поколения красавици са увековечени заедно от известния фотограф Марио Соренти. Фотосесията на майката и дъщерята носи името „Любовта на Марио Соренти.“ По време на снимките Мос и Лила носят тоалети от Versace.

Във Vogue Instagram вече се появи колаж с двата портрета на Кейт Мос и Лила, който илюстрира сходството между майка и дъщеря.

20160607_twins

Тук е мястото да напомним, че 13-годишната Лила не за първи път се появява на корицата на лъскаво издание: през 2011 г. тя отново е на челната страница на Vogue с известната си майка. Оттогава девойката определено е съзряла и още повече е заприличала визуално на своята майка -супермодела Кейт Мос.

20160607_lila

Единствената си дъщеря Лила Кейт Мос ражда през 2002 г. от издателя Джеферсън Хак. В интервю за Harper’s Bazaar, Кейт призна, че Лила прилича на нея и визуално, и по характер.

Лила притежава чудесно чувство за хумор и още по-добро чувство за стил. Наследила ги е от мен. Дъщеря ми е моят най-важен критик. Изключително много се доверявам на мнението й, така че преди да облека нещо, се съветвам с нея,

- Каза Кейт Мос.

20160607_kate

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)