20200116-middl-post

Кейт разказала, че мъжът й принц Уилям не искал повече деца

17 януари 2020

Въпреки факта, че 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният принц Уилям вече отглеждат три деца, феновете на кралското семейство искрено искат съпрузите  да родят поне още едно дете. Херцогинята на Кеймбридж често се подозира, че забременява, но тя и принц Уилям вече не планират да имат деца. Херцогинята говори за това вчера по време на посещение в Брадфорд.
По време на разговор с местен жител на име Джош Макплас, който казал на херцогинята, че е изпратил поздравителни картички след раждането на всяко от децата на херцозите на Кеймбридж, и го попита дали може да го направи за четвърти път, Кейт каза, че няма вероятност отново да стане майка.

„Не мисля, че Уилям иска повече деца,“ – каза херцогинята. Тя обаче не каза, че самата тя е против да има друго дете.

 

Кейт Миддлтон и принц Уильям с детьми: принцами Джорджем и Луи и принцессой Шарлоттой

Напротив, по време на посещение в Северна Ирландия през февруари миналата година, тя изрази желание да разшири семейството. Тогава тя не можа да устои на желанието да кърми петмесечния син на местен жител и отбеляза, че бебето е красиво. Но на въпроса дали иска отново да стане майка, тя се засмя и отговори, че принц Уилям вероятно ще бъде някак озадачен.
Кейт Мидълтън и принц Уилям имат три деца: шестгодишния принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и почти двугодишният принц Луис.

Принц Уильям с детьми

 

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)