Кендъл Дженър и Джиджи Хадид помогнаха на бездомник да започне кариера на модел

Кендъл Дженър и Джиджи Хадид помогнаха на бездомник да започне кариера на модел

19 декември 2015

Джиджи Хадид и Кендъл Дженър, без много шум,  помогнаха на бездомен скейтър – не с вещи или пари, а с възможността да печели. Добрите приятелки му дали шанс да направи първите стъпки към звездното бъдеще и да подпише първия си договор като модел.

Кендъл и Джиджи се запознали с 20-годишния Джон Екън по време на своя фотосесия на Venice Beach, където той живеел. Те си поговорили и само две седмици по-късно Кендъл успяла да свърже Джон с модната агенция Two Management, с когото младият човек подписва първия си договор. Обещаващ старт за бездомника до вчера, нали?

rs_634x1024-151217092701-634-John-Economou-kendall-jenner-gigi-hadid-balmain.ls

Джон вече разказа за късмета си в интервю за The Daily Mail:

Едно от момичетата ми каза: „Ти си сладък.“ Огледах се и малко след това между нас започна разговор. Кендъл е изключителна, тя е много земна и здраво стъпила на земята, много е спокойна. Ние си поприказвахме за живота, за моделството и по някои лични теми.

16122015gigi_1

Известно е, че Джон се премества в Калифорния от Милуоки, надявайки се да реализира мечтите си, но успява да добие популярност само сред местните момичета. Той дори успява да си спечели псевдоним – Ромео от Венис Бийч.

Обичам да спя на плажа, но още повече обичам да спя с момичетата по домовете им.

16122015gigi_2

Днес Джон все още живее на брега на морето, но сега той има надежда за бъдеще в модата.

Искам да стана най-добрият! Искам да се кача на върха, където са Кендъл, Джъстин Бийбър и много други звезди. Сигурен съм, че ще го направя.

Както се казва, мисълта и желанието за успех – това вече е половин успех. Желаем на сладура вяра в себе си, упоритост в работата и късмет.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)