Ке Pasa с Първи сезон – Холандия

07 декември 2015

След силният старт на готварското шоу на In LIFE TV  и Мариела Нордел с епизод 1 от апартамента на кулинарната дива в София, сега е ред и на поредица от предавания от Холандия.

mariela9
Екипът ни се отправи на пътешествие към Нииде, в близост до границата с Германия, където се намира имението на Мариела. Красивата метална порта се отваря леко и пред нас се разгръща истинска приказка – очарователна холандска къща /меко казано/, невероятна и отлично поддържана градина, запазила очарование и в студения декември, езеро с мостче, басейн, кътове, кътове… Истинско имение! Но всичко това ще имате възможността да видите специално в нашите филми.

Мариела Нордел вече е подготвила студиото си и е в пълна готовност да се втурнем в кулинарни приключения, при това с тежко метално въоръжение и…въображение! AC/DC винаги върши работа в такива моменти! Непременно да разкажем, че готварският плот е специално открит от дамата на пазар за антики. Той е от 18 век, грижливо реновиран, за да се съхрани цялото очарование на дървото и ръчно рисуваните керамични плочки, вградени в него. Нали ви обещахме, че нищо в нашето шоу няма да бъде банално, нито случайно!

7d06e8f5-1746-4941-b2e1-b9bbc16d4a10

Стартът на Първи сезон – Холандия не би могъл да бъде друг, освен с традиционно холандско ястие. Стам спот. Интересно звучи нали? И е вкусно!
Очаквайте всеки четвъртък кулинарните изненади на Мариела в предаването KE PASA  само по IN LIFE TV. 

редактор и водещ: Мариела Нордел
снимки: Симеон Симеонов
оператор: Кунчо Поляшки и екип;
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)