20180425-kardsah-post

Ким Кардашиян – само по парфюм

29 април 2018

Риалити звездата Ким Кардашиян остана само по парфюм, за да направи отливка на тялото си. Причината за екстравагантното решение стана брандът й аромати, които от края на месеца ще бъдат продавани в бутилки, следващи собствените й форми. За новото бизнес начинание се похвали самата съпруга на Кание Уест в социалните мрежи, като не пропусна, разбира се, да пусне и кадър „зад кулисите“ на работния процес по време на взимането на отливката. „Намирисва ми на злато, макар че това е цвят“, обяви самоуверено Кардашиян пред Business of Fashion в рамките на промо кампанията на новия парфюм.

20180425-kim-7

20180425-kim-9

Ким Кардашиян бе обвинена от потребителите, че е копирала от моделиера Жан-Пол Готие дизайна на флакон за новия й парфюм. През 1993 г. Готие пусна парфюма Classique. Флаконът представлява женско тяло и почитателите му го съпоставиха с опаковката на парфюма на Кардашиян

20180427-kim20180427-kim3

Потребителите на Twitter разкритикуваха Кардашиян. „Струва ми се, че флаконът Body на Ким Кардашиян малко прилича на Classique на Жан-Поля Готие?“, написаха те. Кардашиян отвърна, че дизайнът на флакона е изключително оригинален, а в разработката ѝ е помагала италианската художничка Ванеса Бикрофт.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)