5e_hg2x7d

Първият Hyatt Regency в България на мястото на кино Сердика

12 юни 2016

Дружеството „Тера тур сервиз“, което управлява хотелиерския бизнес на семейството на шефа на „Лукойл България“ Валентин Златев, започва да строи хотел на мястото на софийското кино „Сердика“ на площад „Васил Левски“. За управлението му е привлечена международната верига хотели „Хаят“ (Hyatt), се разбира от съобщение на Министерството на туризма.

5e_jb6j0xПървият хотел Hyatt Regency в България се очаква да отвори през 2018 г. Според прессъобщение от компанията той ще е с 5 звезди, ще разполага със 190 стаи и три ресторанта и ще е предлага 1200 кв. м площ за сватби, приеми, изложби, срещи и конференции. Освен това ще има фитнес и спа център.
Hyatt Regency Sofia ще бъде проектиран, за да насърчава връзките и да служи като динамично, пълно с енергия място, където гостите ще могат да си сътрудничат, да споделят и да намират вдъхновение. Уверени сме, че световно признатият бранд Hyatt Regency ще резонира с нарастващата база на бизнес и отдих туристи, посещаващи страната“, е посочено в прессъобщението на веригата.

1234465915_kino-serdika
Hyatt Hotels Corporation е водеща световна хотелиерска компания с портфолио от 12 бранда и 652 имота в 53 страни.
Първият хотел в България „Хаят“ ще е част от растящото пристствие на бранда в Източна Европа, присъединявайки се към други 10 хотела с бранда Hyatt в Армения, Гърция, Русия, Турция и Украйна.
„За нас е привилегия да имаме такъв партньор“, каза Тодоров. Отсега до края на проекта. Както се казва до вилиците и лъжиците, ще вложим още 30 млн. евро.“, обясни Тодоров. 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)