„фитнес гуру”

Китаец показа как е направил от пиещия си баща „фитнес гуру”

08 януари 2018

Китайският фотограф Джессе за половин година значително подобрил физическата си форма и превърнал своя баща във „фитнес гуру”. Прогресът регулярно отбелязвал, като публикувал снимки в Instagram.

155_1

Daily Mirror разказва, че първоначално майката на 32-годишния фотограф временно дошла при него, за да помага на неговата бременна жена в първите месеци след раждането на детето. Тогава Джессе поканил и баща си да живее с тях.

По това време баща му много пиел и като цяло не бил във форма. Тогава фотографът решил, че съвместните тренировки могат да помогнат на баща му да върне страстта му към живот. В тях се включило цялото семейство.

155_2

В началото започнали със спортно ходене, след това с бягане и после решили да посещават спортната зала. На всеки 10 дни те отбелязвали със снимки своя прогрес.

Планирали програмата с тренировките да бъде от март до септември, но с времето това се превърнало в техен начин на живот и те продължили да се занимават със спортна дейност.

155_4

Двамата показали впечатляващи резултати, като синът отбелязва, че най-важният е този, че може да види баща си отново като човек, уверен в своите сили.

155_3

Превод и редакция: Силвия Аризанова

Снимки: instagram.com/xyjesse/

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)