slide_201760_556519_free

Китайска супа с джинджифил, лук и чесън

02 април 2018

Необходими продукти:
3 скилидки чесън, обелени и ситно нарязани на кубчета
4 стръка зелен лук, също ситно нарязани
10 листа зеле, също ситно нарязани
6 чаши зеленчуков бульон
50 г ситно настърган корен от джинджифил
150 г нарязани гъби
1 ситно нарязана на кубчета зелена люта чушка

Начин на приготвяне:
Сложете чесъна, лука, гъбите, зелето и джинджифила в голям тиган и ги оставете на слаб огън за няколко минути и ги задушете. Добавете бульона и оставете да заври. Разбъркайте много внимателно, докато всички съставки станат меки. Последно добавете нарязаната люта чушка и разбъркайте още 5 минути. След това можете да сервирате супа, докато е топла.

снимка: huffpost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)