Клаудия Кардинале пред In LIFE TV: Прекрасно е да се работи с българи

08 октомври 2015

Едва ли може да има по-сериозно признание от това, и то изречено от устата на една от най-големите легенда в света на киното, Клаудия Кардинале пред камерата на In LIFE TV.  Незабравимата италианска актриса гостува у нас специално за премиерата на родната продукция „Имало едно време един уестърн“, в който играе.. самата себе си, а визитата й очаквано предизвика интереса на няколко поколение киномани.

Клаудия Кардинале

Посрещане с всенародна българска любов за Клаудия Кардинале.

Тук вероятно ще си помислите колко ли трудности са имали създателите на лентата, докато успеят да осигурят съгласието на Кардинале, но няма да сте прави. „Всъщност каза ДА веднага“, признава с усмивка режисьорът Борис Десподов.

Любопитно е, че в началото идеята за филма е той да е документален, но щом екипът стъпва на декорите в испанската пустиня Табернас (същото място, на което преди години легендата работи по „Имало едно време на запад“ със Серджо Леоне), тя се променя. Във филма млада българка бяга от ужасния си съпруг и попада в странен град, в който започва да чисти къщата на мистериозна жена.

Борис Десподов

Режисьорът на филма Борис Десподов пред микрофона на Деси Цонева.

Именно последната се оказва и Клаудия Кардинале. Ще спрем със сюжета дотук, за да имате възможност сами да разберете останалото. А докато отидете на кино, можете да изгледате бляскавата премиера на лентата по червения килим пред Cinema City в Paradise Center, където беше много, много интересно. Убедете се сами!

Репортер: Деси Цонева
Оператор: Кунчо Поляшки
Снимки: Антон Хариев

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)