claudia

Клаудия Шифър се завърна гола и неотразима за Vogue – 25 години по-късно

05 август 2019

Клаудоя Шифър и Vogue със сигурност са две имена, които свързвате заедно. Макар и първата поява на германката на корицата на легендарното издание да беше преди цели 25 години (1994 година – на испанския вариант), то няма как да не приветстваме завръщането й в ексклузивна фотосесия за италианското издание на модната библия.

Клаудия Шифър за Vogue 2019

Нещо повече – бившият топмодел не се посвени да се съблече гола за кадрите, макар и на вече 48 години, демонстрирайки страхотна форма. Сесията е под надслов Claudia by Claudia, а автор на снимките е популярният фотограф Колие Шор.

Клаудия Шифър за Vogue 2019

„Мисля, че тези снимки са признанието на жените за тяхната собствена сексуалност… И показването на желанието, което винаги е свързано с човека, който прави снимките. Мисля, че така беше с Клаудия, Стефани и моите връзки с техните сексуалности и тела, и да бъдат видени като по-възрастни жени.“, не скри вълнението си от крайния резултат той.

Стефани Сиймур за Vogue

Част от броя е и друго популярно име от модните среди от 90-те на миналия век – 51-годишната Стефани Сиймур, която позира за друга корица на броя и също е без дрехи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)