1387979481_kli4ko

Кличко засили охраната си

05 август 2014

„Досега беше смешно, но сега престава да бъде такова“, каза Бернд Бенте, мениджър на Владимир Кличко, цитиран от руски боксов сайт.  Защо са тези думи? Защото наскоро имало инцидент с американския професионален боксьор Шанън Бригс.  Бригс вече няколко месеца се опитва да провокира Владимир Кличко, за да се съгласи световният шампион на мач с него. Неотдавна американецът нахлу в ресторант, в кйто се намираше Владимир, и започна да го провокира

Отборът на украинеца реши да осигури на Владимир допълнителна охрана в лицето на професионалиста Джордж С., който бе негова охрана по време на подготовката му за мача с Дейвид Хей през 2011 година.

Следващият мач на Владимир Кличко е срещу Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург и класата на нашия играч е видна от сега. Екипът на Кубрат Пулев и самият той са отдадени на подготовка, вместо на дребни провокации. Стотици българи се очаква да бъдат в Хамбург за срещата и да подкрепят нашата звезда.

Екипът  на In Life  ще отрази директно от Хамбург уникалния мач и ще  подкрепи българина! Очаквайте пълни подробности както тук, така и на страницата ни.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)