george-amal-1024

Клуни разкри защо се е влюбил в Амал

14 май 2015

Какво ли е нужно на една жена, за да спечели сърцето на доскоро най-заклетия ерген в Холивуд и да го замъкне пред олтара?! Отговорът даде самият актьор, който в интервю за Entertainment Tonight пред Нанси О’Дел разкри какви са били основните му мотиви, за да пожелае да свърже живота си завинаги с британката с ливански корени Амал Аламудин преди около половин година.

„Невероятно е, но сякаш се влюбих в нея още в деня на запознанството ни. Тя е удивителен човек, грижовна, една от най-умните хора, които съм срещал. И има разкошно чувство за хумор. А причините, заради които я заобичах, са толкова много“, обяснява с ентусиазъм Клуни за половинката си, която е и сред най-популярните в света адвокати в областта на човешките права.

„Изключително се гордея с нея, когато гледам пледоариите й в Апелативния съд в Страсбург, а тя е облечена в мантия. Прави силно впечатление. Притежава и страхотен вкус по отношение на модата. Не знам как го прави, след като има 11 дела, над които работи едновременно и отделно от това преподава в Колумбийския университет, но винаги открива нови прекрасни тоалети. Всъщност има толкова много, че само за нея й е необходима отделна стая“, смее се двукратният носител на Оскар.

Иначе двойката сключи официално брак на 27 септември миналата година на изискана частна церемония във Венеция, като това бе втори брак за Клуни след този с колежката му Талия Болсъм от 89 до 1993 г. Именно тогава, разочарован от развода, актьорът заяви, че никога повече няма да се ожени и повече от 20 години държеше стриктно на обещанието си. Или поне до септември 2014 година.

текст: Митко Попов
снимка: people.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)