kobilka_takis

Кобилкина представи новата си любов

22 януари 2016

Най-известната сексоложка у нас – чаровната Наталия Кобилкина, с която съвсем наскоро ви срещнахме в дома й в Резиденция Анастасия, представи официално новата си любов. Няколко месеца, след като се раздели със съпруга си, красивата брюнетка разкри новия си приятел Такис пред списание LOVE Style, в което говори открито за тръпката помежду им. Тя споделя, че двамата са се запознали покрай работните й ангажименти, като връзката им е започнала с бизнес вечеря, на която открили, че имат доста общи интереси.

kob
Иначе Такис има гръцки паспорт, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция, завършил е в Швейцария. На 37 години е и е мениджър в чужда компания в България. „Той е с огромен потенциал, много е умен, грижовен и истински джентълмен. След развода, докато бях сама, един ден седнах и написах с какъв мъж бих искала да бъда. Имах и две странни желания – да ми свири ‘Лунната соната’ на Бетовен на пиано и да говори френски. И знаете ли какво се случи? Бях много изненадана, когато един ден отидохме на ресторант и там имаше пиано. Той седна да свири и започна точно с ‘Лунната соната’. Така ме спечели. И, разбира се, говори прекрасен френски“, разказва пред изданието Кобилкина.

kobilkina Тя не планира да се омъжва отново, но не се е отказала да има три деца. Сексоложката е в много добри отношения с бившия си съпруг Делчо, с когото бяха заедно 12 години. „Винаги ще бъдем приятели и близки души. Ние сме щастливо разведени и си пожелаваме само най-доброто един на друг“, завършва Наталия.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)