Когато Джордж Клуни срещна Господ в рая (видео)

04 декември 2016

Битката на световния рекламен пазар винаги е била изключително жестока, но пък не можем да отречем, че понякога в тази битка се раждат невероятни попадения. Особено пък, когато главни действащи лица в тях са такива популярни имена като „динозаврите“ на Холивуд Джордж Клуни и Джон Малкович.

Чаровният Клуни винаги е бил любимец на широката публика и логично много брандове залагат на доказаната му харизма като промоционално лице на новите си продукти. Сред тях дълги години, до 2013 г. бе и Nespresso (собственост на Nestle), които работиха с „Д-р Рос“ в продължение на цели 7 години и сътрудничеството помежду им допринесе значително за огромния ръст в продажбите на капсулите с кафе.

Джордж Клуни и Джон Малкович

От десетките реклами, които Клуни засне за марката, определено имаме своя фаворит (както и посочихме по-горе). В рекламния ролик, холивудската звезда се озовава на едно доста неприятно за всеки място, където се налага да преговаря с Джон Малкович в ролята на самия Господ (двамата работиха заедно и в комедията от 2008 г. Burn After Reading).

Да не издаваме повече, насладете се сами на изключително забавния клип, а после може и да си спретнете едно дълго кафе за настроение…

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)