CSD1 302

Когато лятото идва с 56 градуса…

29 юни 2014

Какво правят много, много богатите личности от арабските емирства, когато в тяхната държава лятото тържествува с температура над 50 градуса? Днес термометрите удариха 56 градуса… Какво да се прави – богатите на петрол земи имат и своите неудобства.

Тези, които не са се понесли по вълните на Средиземно море на огромните си яхти,  отиват в Лондон. От няколко години и най-вече откакто митичния магазин Харолдс е арабско притежание, през лятото те се пренасят в английската столица. И понеже арабските богаташи „изобщо не обичат” да показват богатството си –  те често разхождат скандално скъпите си коли из улиците на Лондон. Любимите зони са най-вече в Knightbridge London и пред Dorchester Palace.  По правило можете да познаете тези коли освен по лукса и по цвета – почти винаги са бели. Е, може да направи изключение някое червено Ферари или оранжево Ламборгини… В името на истината, трябва да отбележим, че тези коли са доставени до Лондон със самолет, тъй като няма как да дойдат от пустинята до британската столица по друг начин.

CSD1 243

Този спектакъл е истинско удоволствие за любителите на хубавите коли. Кога иначе ще видят такъв изключителен автопарад по улиците на Лондон? И колкото е по-екстравагантна колата, толкова повече привлича внимание. Увеличава се броят на фотографите и блогърите, които ходят на тези места на лов за кадри и клюки. Само за едни хора това не е удоволствие – за жителите на тези квартали, на които форсирането на скорости и демонстративното бръмчене малко им писва. Все пак те са си вкъщи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)