obsta

Когато сладоледът се превърне в изкуство…

11 май 2015

Умението да създаваш кулинарни специалитети с неповторим вкус определено е висша форма на изкуство, но пък ние не подценяваме и другата страна на монетата – да създаваш изкуство чрез кулинарни специалитети.

Когато сладоледът се превърне в изкуство...

Neapolitan_Sandwich

В конкретния случай, говорим за едно от любимите ни лакомства – сладоледа, а творецът, който го използва за реализирането на своите проекти е американският фотограф Майкъл Масая. Роденият в Ню Джърси янки наскоро представи необичайна серия кадри, в които главен герой се явява.. разтопен сладолед.

Orange_Crush

Powerpuff)girls

Идеята е съвсем новаторска за Масая, който по принцип е познат най-вече в областта на черно-бялата фотография, но пък с този тип абстрактни творби показва, че е разностранен талант.

Sonic_TheHedgehog

Spider_man

На сюреалистичните снимки със съвсем малко усилие могат да бъдат забелязани добре познати на киноманите персонажи от редица популярни анимационни филми, комикси и сериали. Сред тях бихме отличили Супермен, Бъгс Бъни, Таралежът Соник, Батман, Спайдърмен и много др.

Sponge_bob

Strawberry_Shortcake

С думите дотук, оставяме ви да оцените усилията на Майкъл Масая, а за да удоволствието пълно, предлагаме да съчетаете тази дейност с усилено похапване на любимата разновидност сладолед. Да ви е сладко!

текст: Митко Попов
снимки: Официален сайт

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)