foto_nikon-s60-voyeurs-medium-24939

Кога сексът продава?! Най-откровените реклами в света (18+) – част II

05 май 2015

Е, в доста от случаите те предизвикват и явна полемика сред защитниците на феминизма заради поднасянето на женското тяло като евтин продукт, но както се казва, понякога „целта оправдава средствата“. Точно такъв тип реклами ще ви покажем в продължението ни по темата, а до каква степен те влизат в графата „добър вкус“, всеки може да прецени сам за себе си.

Nikon Coolpix S60 – слоганът на рекламата (на горната снимка) е „мечта за всеки воайор“, отразена върху възможността на новия модел фотоапарати на Nikon да достигне 12-кратно засичане на лица върху снимката. Дали ще попаднете в кадър в точно такава гледка при съседите в отсрещния блок е съвсем друг въпрос.

protivraknagyrdata

Кампания против рак на гърдата – макар и твърде откровена, това е една от малкото реклами, които не са свързани със сексуален подтекст. „Сигурна ли си, че обръщаш внимание на правилните неща?“ подтиква към ранна и редовна профилактика на рака на гърдата.

reklama_grafichnoizkustvo

Биенале за графични изкуства – една от най-успешните реклами на Балканския полуостров рекламира биенале за графични изкуства в Словения.

reklama_ranici

Бюджетни раници – реклама на различни видове бюджетни раници, за която (признаваме си), е една от най-безумните и лишени от смисъл, на които някога сме попадали.

shower gel-axe

Душ гел Аxe – една от типичните кампании на Axe, този път за душ гел Lynx. Надписът гласи „Мръсна съм. Измий ме“, което отново е игра на асоциации.

wonderbrabroken

Сутиен Wonderba – рекламата е на повдигащите сутиени на Wonderbra и честно казано, едва ли се нуждае от особени коментари.

xxx-adult-domain-movers

Еротичен домейн – смяната на онлайн адреса явно води до доста нестандартни рекламни кампании. Не можем да отречем, че тази поне изглежда забавна.

Aqua_Glide

Лубрикант Gleitgel – финално, най-откровената и дори перверзна реклама е на немският лубрикант на водна основа Gleitgel.

текст: Митко Попов
снимки: Pinterest.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)