влюбен мъж

Кое издава влюбения мъж

10 юни 2018

Действията и поведението на един мъж могат да издадат какво е отношението му към жената до него. Те могат да покажат дали той е влюбен.

Четири действия на мъжа, които са признак на любов, се обобщават от Segodnya.ua:

1. Той е до вас

Мъжът се обажда, пише, кани ви на среща. Той идва навреме или се обажда, когато може да закъснее. Не забравяйте, че той има собствен живот. Отначало дайте повече време между вашите срещи, ако то му е нужно. Ако той е решил да има с вас сериозни отношения, то от него няма лесно да се избавите – той ще бъде до вас.

Снимка: : pixabay.com

Снимка: : pixabay.com

2. Той се старае да ви направи щастлива

Мъжът планира вашата среща така, че да ви хареса. Например пита къде искате да отидете. Той е добър към кучето или котката си, прави ви комплименти и се грижи да ви е топло и да сте в безопасност. Това са малки неща, които показват неговата грижа и любов.

3. Старае се да ви впечатли

Може да не се забелязва много, тъй като той изглежда леко високомерен, егоцентричен и хладнокръвен. Но ако се вгледате внимателно, ще забележите, че той казва нещо за себе си, само за да ви се хареса и да ви впечатли. Това е мило. Ласкателно е, че той търси вашето благоволение.

Снимка: : pixabay.com

Снимка: : pixabay.com

4. Той се разкрива пред вас

Когато сте заедно, той е тук и сега – щастлив и внимателен. Той се интересува от вашия живот и вашето мнение. Той помни имената на хората, за които сте разказвала, каква е любимата ви музика и се интересува как са вашите родители. Той споделя с вас своите истории, планове и мисли.

Ако още се съмнявате или не откривате подобни действия на мъжа до вас, спомнете си, че когато дарявате с любов – и себе си и другите, неизменно някой се влюбва във вас.

Снимка: : pixabay.com

Снимка: : pixabay.com

превод и редакция: Силвия Аризанова
снимка: pixabay.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)