luchshii-vid-seksa-seks-na-otdyhe-1_full

Кои женски навици превръщат дамите в лоши любовници?

27 декември 2015

Няколко женски навика отблъскват мъжете и автоматично слагат прекрасната половина на човечеството в графата на лошите любовници.

Офис в леглото
Ако вкарате в леглото лаптопа или купищата листа, които искате да видите пред сън, това разбира се, че ще отблъсне мъжа. Неприятно е да се осъзнава, че „половинката“ постоянно мисли за работа. Спалнята е за сън и секс. Допустими в нея са само книгите за секса, секс играчките и еротичните списания.

Никакви табута върху оралните ласки
Вие обичате мъжа си и харесвате всяка част от тялото му. Не е редно да се отказвате от оралните ласки с този, които наистина не ви е безразличен.

Прекалената чистоплътност
След секса не бързайте към ваната. Това изглежда подозрително. Полежете малко заедно, целувайте се, прегръщайте се. Кажете няколко приятни думи и после се отправете към ваната или под душа.

Стегнат домашен вид
Не е задължително постоянно да сте с еротично облекло у дома. Но домашното облекло все пак трябва да бъде привлекателно, спретнато и лесно да се сваля. Подчертавайте онази част от тялото, която харесва „половинката ви“.

Никакви бивши партньори
Мълчите за тях и никога не питайте или не поддържайте разговор за предишните му гаджета.

Не се подготвяйте твърде дълго за секса
Има опасност, докато се настройвате и гласите, партньорът ви да седне пред телевизора за някой мач. Вземете инициативата в свои ръце. Мъжете понякога обичат да попаднат във властта на любимата жена. /БГНЕС

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)