#NEXT DIFI 2019 - форум банки

Кои са родните банки с най-добра репутация?

07 октомври 2019

Международният форум #NEXT DIFI 2019 събра в София най-динамичните финтех компании и банки наред с иновативни стартъпи от Англия и Швейцария. Събитието откриха евродепутатът Ева Майдел и зам. председателят на Българския форум на бизнес лидерите Ираван Хира.

Сред водещите теми бе ексклузивен медиен анализ за репутацията на банките в Българи, дело на международната компания за онлайн проучвания Neticle. Според него най-добро онлайн присъствие имат три български банки – ОББ, Банка ДСК и Уникредит.

#NEXT DIFI 2019 - форум банки

Успехът за изграждане на позитивна репутация на Обединената българска банка идва след няколко добри новини за тях, които са широко отразени в българската преса. Всяка от трите банки се разглежда в изледването като пример за публично присъствие, а то винаги може да бъде нож с две остриета. В конкретните случаи обаче то има позитивна роля за репутацията на тези водещи финансови институции.

#NEXT DIFI 2019 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)