Woman eating healthy salad near the river

Кои са храните, които правят жените щастливи?

28 юни 2016

Справяне с промени в настроението, главоболие, работа, управление на домакинство, поддържане на отношения, да бъдеш добра майка и същевременно да си безупречно красива- всичко това са само част от ангажиментите на една жена.

И единственото, което може да облекчи напрежението и да помогне на жената да бъде щастлива е храната. Има някои храни, които помагат за превенция срещу болести, повишават имунитета, подхранват кожата и повишават серотонина. Foodpanda показва някои храни- съюзници, които да направят жените щастливи.

Червени чушки
Те са най-силният източник на витамин C. Той повишава имунитета и е превенция против появата на бръчки, което прави жените много щастливи.

Сьомга
Заради Омега 3 мазнините, сьомгата е прекрасна за вашето здраве. Тези специфични мазнини имат противовъзпалително действие и предпазват от сърдечно-съдови заболявания, а освен това ви правят по-умни и по-красиви.

Шоколад
Внимание! Десетки проучвания показват, че хората, които консумират черен шоколад, са в много по-добра форма от останалите. Жените, които изяждат по две блокчета от тъмното изкушение са по-щастливи от останалите. Консумирате шоколад с над 74 % какао.

Орехи
Те подобряват притока на кръв. Изяждайте по два ореха дневно, за да сте здрави и щастливи.

Ябълка
Ябълките са едни от трите храни, които намаляват риска от сърдечни заболявания, подобряват кръвното налягане и намаляват натрупването на мазнини.

Нар
Той е символ на плодородието и здравето. Нарът притежават елагова киселина, която спомага за общото благосъстояние на тялото и духа.

Магданоз
Помага за борбата с целулита, който е един от основните проблеми на жените. Подпомага детоксикацията и отстраняването на тежките метали от организма, които нарушават нормалната функция на тъканите.

снимка: optoutrevolutionary.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)