IMG_2779

Кои спечелиха в Третите годишни награди на „Компания на годината“?!

20 април 2017

18 компании, организации, институции и медии бяха отличени в 11 категории на третото издание на годишните награди „Компания на годината”, инициирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club“.

В категория „Образование“ отличия получиха Езикова школа „Алианс“ за „Традиции, качество и професионализъм в чуждоезиковото обучение“, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) за „Устойчиво развитие, качество и иновации във висшето образование“ и Частно езиково училище „ЕСПА“ за „Иновации и ефективност в българското образование“. В категория „Здравеопазване“ за „Най-голямата тъканна банка в България и за 2016“ бе отличена Тъканна Банка „Future Health“.
Национална Агенция за сигурност „Телепол“ получи награда за „Високи стандарти в проектирането на иновативни интегрирани системи за индивидуална, фирмена и индустриална сигурност“ в категорията „Иновации“.

IMG_2687

В категория „Икономика и мениджмънт“ приз за „Успешен мениджмънт и принос за развитието на човешкия капитал“ получи Primeline consultants international. Три са фирмите отличени в категорията „Индустрия“. „Престиж-96“ бе отличена за “Устойчиво бизнес развитие, качество и иновации“. „Бор-Чвор“ ЕООД получи наградата за „Традиции и качество в млекопреработването“. „Рефан България“ бе наградена за „Устойчиво развитие, качество и иновации в парфюмерията и козметиката“.
В категория „Финансов сектор“ „Кредисимо“ АД получи отличие за „Иновации в кредитирането и онлайн достъпност до финансови услуги“.

В категория „Строителство и архитектура“ с награди бяха отличени „Ен Ар Консулт“ ЕООД за „Качествен контрол в упражняването на строителен надзор на мащабни инфраструктурни обекти в България“ и „Артекс Инженергинг“ АД за „Отговорност, ефективност и качество в строителния сектор“. В категория „Медии“ отличията също бяха три. Информационна Агенция и Радио „Фокус“ получи приза за „Устойчиво развитие и водеща електронна медия“. Отличието за „Отговорна журналистика от света на бизнеса, икономиката и финансите“ отиде при Икономически канали Investor media group. Нова телевизия бе наградена за „Качествено съдържание и иновативен медиен продукт“.

IMG_2643

В категория „Грижа за обществото“ за Подкрепа на инициативата „Пробуждане с хоро“ и популяризиране на красотата на България и националните ценности награда получи Фондация „Нашият дом е България!“. В категория „Фармация“ за „Устойчиво развитие и качествен фармацевтичен продукт“ отличие получи Queisser Bulgaria.
В категория “Туризъм” за „Най-бързо развиващ се и иновативен градски хотел“ с приз бе отличен хотел „Маринела“.

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)