Кой е най-дебелият смартфон (видео)

04 март 2019

Умният телефон Energizer PowerMax P18K Pop, който направи своя дебют на Световния мобилен конгрес (MWC 2019) в Барселона, несъмнено претендира за званието най-дебел Android смартфон. Погледнат отстрани, неговият корпус е колкото три айфона, съобщава TechNews.bg.

най-дебелият

Снимка: Mat Smith/Engadget

„Дебелакът“ е разработка на европейската компания Avenir Telecom. Но акцентът в това устройство, разбира се, не е върху дебелината, а в нещо съвсем друго и доста полезно за потребителите. Това е вградената батерия с капацитет 18 000 мАч – фактически, колкото голяма външна батерия, но вградена в смартфона, в резултат на което той е набъбнал сериозно.

Снимка: Mat Smith/Engadget

Снимка: Mat Smith/Engadget

Производителят обещава една седмица автономна работа на смартфона, без ограничения в използването. Това е добро постижение за потребители, които постоянно са вперили поглед в своите мобилни устройства и не чак толкова за онези, които ползват смартфона само когато се налага.

И все пак, Energizer PowerMax P18K Pop е дебел 18 мм, докато iPhone X не превишава 7,7 мм – това означава, че Energizer е близо три пъти по-дебел от устройството на Apple. Вероятно на пазара има и други модели с подобни габарити, дори по-дебели, но те са от категорията на подсилените смартфони, със защити срещу различни въздействия.

Вижте още: Представиха смартфон с пет камери (видео)

снимка: Mat Smith/Engadget

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)