911146

Кой пренебрегна черния дрескод на „Златен глобус“ 2018?

10 януари 2018

Тазгодишната церемония по връчване наградите „Златен глобус“ премина под знака на черния цвят. Болшинството гости и номинирани за наградите подкрепиха протеста против сексуалните посегателства и преминаха бляскавата пътека, облечени изцяло в черно. Гилдията на творците обаче не бе докрай единна. Имаше и такива, които игнорираха протеста.  Нека видим кои са те:

Бланка Бланко

дрескод

Актрисата винаги се е откроявала със своя избор на излишно откровени тоалети и този път не измени на себе си. Тя не коментира избора си на рокля, но много от присъстващите решиха, че тя просто се опитва да привлече внимание.

Барбара Майер

24320754 (1)

Немският модел Барбара Майер също се отказа от черното, но обясни своя избор с пост в Инстаграм:

Много жени тази вечер ще облекат черни рокли в подкрепа на движението Time’s Up! Аз считам, че това е велика и невероятно важна инициатива! Въпреки това, аз не сметнах за нужно да я последвам, но това съвсем не означава, че не я подкрепям. Напротив…Просто смятам, че „Златния глобус“ – това е пурпурната пътека, скъпите и сексуални тоалети, разкошът…И ако се откажем от необходимостта да бъдем модни тази вечер и да бъдем сексуални, само защото има мъже, които не са в състояние да се контролират- това ще бъде огромна стъпка назад. Аз поне така мисля. Не е нужно да носим черно, за да ни възприемат сериозно.“

Мехер Татха

24320755

Президентът на Холливудската асоциация на чуждестранната преса пристигна на връчването на премиите в червен тоалет, но въпреки това не остави съмнение, че също поддържа протеста. Татха носеше брошка със мотото на вечерта – Time’s Up (Време е!).

Пуджа Батра

дрескод

Индийската актриса не обясни по никакъв начин своя тоалет, но въпреки това нейният образ не предизвика толкова голямо недоумение, колкото роклята на Бланки Бланко.

Източник: Интересно знать

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)