Presidential Candidate Emmanuel Macron Votes In Le Touquet

Кой се грижи за стила на Бриджит Макрон?

09 октомври 2017

По цял свят обсъждат стила на Бриджит Макрон. Първата дама на Франция се слави с изключително къси поли, които подчертават тънките й крака, елегантни костюми, тесни дънки, комбинирани с блейзъри и деликатни рокли с изключително фини нюанси.

В гардероба си, първата дама има марки като Louis Vuitton, Balmain, Courrèges и Dior. Наскоро тя започна да носи и дизайнери за ценители, сред които Alexandre Vauthier, Stefanie Renoma, Pallas и др.

Но кой подбира тези елегантни и донякъде рискови визии за Бриджит?

Говори се, че фриланс стилистът Матю Бартела Колан е човекът, който облича Макрон, пишат от elle.bg. Но това е почти невъзможно да се потвърди – говорителят на първата дама отрича да познава това име, а дизайнерите заявяват, че никога не са го виждали. В инстаграм профила си Бартела публикува снимки на къщата си в Бургундия и по никакъв начин не посочва за кого работи.

Гардеробът на Бриджит е дело на истински експерт, това не подлежи на съмнение.

През септември, по време на посещение в Гърция, Макрон носи пръстен под формата на гръцка монета. Бижуто е направено от стартиращия дизайнер Марк Оклер, а изборът е на Матю Бартела.

Това издаде самият Оклер: „Г-жа Макрон олицетворява жената от 21-ви век, особено поради интелекта си. Това е новото поколение. Това е Матю. Неговата услуга е свързана със съвършенство и експертна работа. Това е много по-интересно, отколкото да имаш марка. Той е ключът към всичко.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)