Хари Стайлс и Елвис Пресли

Кой ще изиграе Елвис Пресли?

09 юли 2019

Ако съществува име на световната музикална сцена, за което със сигурност да можем да кажем, че е оставило следа в историята, то няма как да не споменем „краля на рокендрола“ Елвис Пресли. Вероятно затова и предизвикателството да влезеш в главната роля в готвения биографичен мюзикъл, не е никак леко.

Още повече – режисьор на спектакъла ще бъде любимецът и еталон в този жанр Баз Лурман, реализирал такива заглавия като „Мулен Руж“ и „Великият Гетсби“. И все пак, на кой бихте заложили? Ако вярваме на слуховете, то Лурман вече има свой фаворит и то при условие, че е прослушал няколко любопитни имена.

Елвис Филм

Сред тях са младокът Ансел Елгорт, Майлс Тейлър, Остин Бътлър (ще го гледаме съвсем скоро в „Имало едно време в Холивуд“) и др. И все пак, той не е сред тях, по простата причина че всъщност не е актьор, а музикант. С най-големи шансове да влезе в кожата на Пресли е не друг, а идолът на тийнейджърките по света Хари Стайлс, нашумял с групата One Direction.

Ако се превърне в избора на режисьора, то това ще е втори негов опит в киното след изявата му в хитовия „Дюнкерк“. Дали обаче ще се справи с подобна сериозна роля?! Ще ни е любопитно да разберем.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)