Коктейл "Май Тай"

Коктейл „Май Тай“

22 август 2015

Необходими продукти (за две порции):
60 мл. бял ром
60 мл. тъмен ром
30 мл. трипъл сек
10 мл. захарен сироп
30 мл. гренадин
20 мл. лимонов сок
мента
лед

Начин на приготвяне:
В шейкър се разбиват белият ром, трипъл секът, захарният сироп, гренадинът и лимоновият сок. Налива се в чаша, пълна с лед. Отгоре се изсипва тъмният ром и се украсява с мента. Сервира се с бъркалка.

снимка: freedeskwallpapers.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)