
Необходими продукти (за две порции):
150 мл. текила
50 мл. синьо кюрасо
100 мл. лимонов сок
За украса:
едра морска сол
2 резена лимон
Начин на приготвяне:
Ръбчето на чашата за коктейла се натрива с резенче лимон, а в чинийка се сипва слой едра морска сол. Чашата се обръща и поставя в чинийката, за да полепне солта по края й. Текилата, синьото кюрасо и лимоновият сок се разбиват с лед в шейкър и се изсипват в чашата. Коктейлът се сервира украсен с резенче лимон.
снимка: cinemaandspice.com
Още по темата
-
Уиски – най-мъжкото питие във факти
In TASTEНима има по-приятен начин да разпуснеш вечерта след напрегнат работен ден от това да си ...
-
Сърце с джинджифил за празниците
In TASTEДнес ви предлагаме да си приготвите знаковото сърце с джинджифил, защото празниците продължават, нали? Необходими ...
-
Традиционните ястия на Кръстовден
In TASTEВ народната традиция всеки Християнски празник има своята дълбока религиозна символика и традиции. Така и ...
-
Стек тартар от ресторант Жандармери, Берлин
In TASTEДнес се разхождам из Берлин и преди да се потопим във Фестивала на светлините в ...
Остави своя коментар през Facebook