квАРТал - Коледа

Коледа идва в квАРТала на София

14 декември 2017

От 14 до 17 декември ще се случи второто издание на Коледа в квАРТала, поместил се в познатото каре бул. „Дондуков“, бул. „Мария Луиза“, бул. „Левски“ и бул. „Сливница“, което ще насели неговите улички с празничен дух и чудесна атмосфера.

КвАРТал колектив продължава инициативата „Освети квАРТала“, която миналата година по това време, го накара да светне по истински празничен начин и приканва всички намиращи се там локации, живущи, гости или минувачи да украсят своите кътчета с всевъзможни светлинки, да грабнат по свещичка или фенер и да се разходят из квАРТала в празничните вечери от 14 до 17 декември, където ги очакват куп изключително интересни събития!

квАРТал

Заповядайте на 16 декември, събота, в 14:00 ч. в сградата на MOVE.BG на ъгъла на ул. Сердика и ул. Екзарх Йосиф, откъдето ще започне архитектурната разходка по къщите-паметници на културата в квАРТал-а, водена от арх. Христина Каменова и Ангел Златков от “Моята българска история”, който ще допълва с любопитни истории, стоящи зад красивата архитектура. Преди това, на същото място, ще се насладим на Коледния брънч, ще хапнем домашни вкусотии и пием греяно вино, така че елате по-раничко.

Освен привлекателните истории и разходката, ще може да се разходите по вече любимите си места, да играете игри, да се подготвите за “Римската Коледа“, да се докоснете до интересни пърформънси на чуждестранни артисти, да се забавлявате с много музика и да се насладите на тихата вечер сред уютните улички на стария еврейски квартал. В рамките на предколедните чествания ни предстоят още уроци по суинг, италианско кино и много джаз.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)