Коледната картичка на семейство Тръмп – силно критикувана

21 декември 2018

Подобно на британското кралско семейство, и президентската двойка на САЩ пусна своята коледна картичка. И докато сме свикнали да виждаме Кейт и принц Уилям щастливи и усмихнати, това далеч не важи за Мелания и Доналд Тръмп. Те обаче позираха именно така.

Президентът и първата дама позираха в Белия дом, хванати за ръце и широко усмихнати. Някои от последователите на Мелания, коментираха, че снимката изглежда нагласена – сякаш двамата са „поставени“ на нея с помощта на фотошоп.

Коледната картичка на Доналд и Мелания - силно критикувана

Коледната картичка на Доналд и Мелания – силно критикувана

Вижте още: Мелания Тръмп представи коледната украса на Белия дом

Професионални фотографи обясниха, че снимката е твърде обработена, като фонът е замъглен, за да изпъкне на преден план президентската двойка, пишат от MissBloom.

Това не е първата коледна тема през 2018 г. около семейство Тръмп, която се превърна в повод за клюкарстване. Мелания за втора поредна година пое сериозни критики за украсата на Белия дом. Упрекнаха я, че е превърнала един от символите на САЩ в дом на ужасите. Причината бе, че в коридорите на резиденцията бяха разположени симетрично подредени аленочервени елхи, изградени от хиляди горски плодове. Но хората направиха асоциация с река от кръв от филмите на ужасите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)