1535

Коледна елха на Burberry светна в Claridge

18 ноември 2015

Небезизвестният хотел Claridge в Лондон за шести път представя дизайнерска коледна елха в своето лоби. В предишните години тук свои елхи са позиционирали:  Доменико Долче и Стефано Габана, Джон Галиано и Албер Елбаз. Това своеобразно сътрудничество между хотела и големите дзизайнери се превърна в традиция и символ на началото на празничния сезон в столицата на Обединеното кралство. В понеделник светна поредната  дизайнерска елха, чийто автор е изпълнителният и творчески директор на Burberry – Кристофър Бейли.

56c48db99f6e50fff2224434ce810ec7

„Исках дървото да олицетворява безгрижието на празниците, като представя и темата за типичното време в Лондон и неговия вечен спътник – тренча Burberry, който прослави едноименната модна къща,“ – казва дизайнерът.

Коледната елха е направена от сто златни и сребърни метални чадъри, алюзия към легендарната марка и един от основните й атрибути, който предпазва британците от лошото време още от 1856 година. Освен това, дизайнът на дървото, според Burberry е един иновативен подход към използването на новите технологии в областта на модата и съдържа хиляди светлини с детектори за движение, които започват да мигат, веднага щом някой се приближи към дървото, а някои от чадърите дори започват да се движат.

Модната къща в продължение на много години си сътрудничи с хотела, като предоставя на гостите на апартаменти клас лукс, свои тренчове, а тази Коледа  Claridge изцяло ще носи духа на Burberry.

claridges_18121

maxresdefault

Готови ли сте за Коледа?

Burberry-With-Love-Packaging-image_002-e1445866973281

Снимки: Burberry

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)